دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

انواع برنج در دنیا

برنج از مهم ترین غلات غذایی جهان است که راه های مختلف برای دسته بندی آن وجود دارد، اما به طور کلی برنج دانه ای است در
اندازه های بلند، متوسط و کوتاه. برنج هایی که در دسته بندی اصلی قرار می گیرند رایج ترین برنجهایی هستند که می توانید از سوپر
مارکت ها و غیره تهیه کنید. علاوه بر این دسته بندی، برنج های خاص دیگری هم وجود دارند که با گذشت زمان بیشتر به بازار معرفی
می شوند. در ادامه این مقاله با معرفی انواع برنج به بررسی خلاصه برخی از آنها می پردازی م.
انواع برنج را می شناسید؟


گروه اول: برنج های دانه بلند


1 .برنج سفید

برنج


برنج سفید دانه بلند یکی از شناخته شده ترین انواع برنج در هر آشپزخانه ای است و معمولا به روش جذبی در یک قابلمه با مقدار
مشخصی آب پخته می شود. برنج این آب را جذب می کند، بافتی نرم و پف کرده به دست می آورد و دانه های آن از هم متفاوت هستند.
احتمالا شما کته محبوبتان را با این برن ج طبخ می کنید.


2 .برنج قهوه ای


برنج قهوه ای دانه بلند نوع کامل برنج سفید است که سبوس های گیاهی از آن جدا نشده اند، به همین دلیل برنج قهوه ای طعمی فندقی
دارد و زیر دندان حس می شود. یکی از سریع ترین روشها برای طبخ برنج به قول ما ایرانیها دم کردن، یا به قول فرنگی ها ب ه شیوه پاستا
درست کردن است. به این شکل که برنج را داخل یک قابلمه بزرگ حاوی آب جوش می ریزید و می گذارید بجوشد تا نرم شود، سپس به
کمک آب کش آب اضافی را خالی می کنید. به کمک این روش می توان برنج قهوه ای را به خوبی طبخ کرد.


3 .برنج باسماتی


باسماتی، برنج اصلی در تهیه غذاهای هندی و پاکستانی است که با دانههای بسیار بلند، عطر و طعم متمایزش شناخته می شود. برنج
باسماتی را به مدت یک تا دو ساعت قبل از پخت باید خیساند.


4 .برنج جاسمین


برنج جاسمین نوعی برنج تایلندی است که دانه های بلند و نیمه شفاف دارد، بعد از پخت عطری خوش و مالیم از آن بلند میشود و
بافتی چسبناک پیدا می کند. برنج جاسمین را باید قبل از پختن شست تا نشاسته اضافی خود را پس دهد.


گروه دوم: برنج های دانه متوسط


1 .برنج ژاپنی


معمولا از برنج های مدل ژاپنی برای درست کردن سوشی استفاده می شود اما به عنوان یک برنج ساده برای کنار غذا نیز بسیار
مناسب است. این برنج به صورت خام حالتی نیمه شفاف و سفت دارد اما پس از پخت حالتی چسبنده پیدا می کند.


2 .برنج بُمبا


بُمبا نوعی برنج اسپانیایی است که برای درست کردن غذای سنتی استفاده می شود. برنج بُمبا دو برابر برنج دانه بلند آب جذب ِیال است
می کند، با این حال مثل سایر برنج های دانه کوتاه حالت چسبنده پیدا نمی کند.


گروه سوم: برنج های دانه کوتاه


1 .برنج آرباریو


برنج آرباریو از انواع برنج ایتالیایی و یکی از فراوان ترین برنجهای سوپرفینو )فوق العاده( ایتالیایی است که در گذشته برای درست
کردن ریزوتو از آن استفاده می شده است. برنج آرباریو دارای دانه های چاق و درشت و مقادیر زیادی آمیلوپکتین است. آمیلوپکتین
نوعی نشاسته چسبناک است که در تبلیغات تجاری ریزوتو به عنوان عامل ایجاد کننده بافت خامه ای آن نمایش داده می شود.

2 .برنج قهوه ای دانه کوتاه


برنج قهوه ای دانه کوتاه مانند انواع دیگر برنج دانه کوتاه دارای سطح باالیی از آمیلوپکتین است که موجب می شود بعد از پخت کمی
چسبنده شود. سبوس دست نخورده این برنج باعث میشود نسبت به برنج سفید کمی سفت باشد .


گروه چهارم: برنج های خاص


1 .برنج سیاه چینی


برنج سیاه چینی که به آن برنج ممنوعه میگویند یک برنج کامل است که پس از پخته شدن شکلش را حفظ می کند، نمی چسبد و بافتی نرم دارد. به
لطف رنگ بنفش تیره این برنج می تواند جلوه خوبی به هر غذایی بدهد .


2 .برنج وحشی


برنج وحشی در واقع برنج نیست، بلکه دانه نوعی گیاه موسوم به آمریکای شمالی است. امروزه بر خالف اسم آن که انتظار می رود به صورت
خودرو رشد کند، برنج وحشی کشت و برداشت شده و در سوپر مارکت ها به فروش می رسد. دانه های بلند آن که به شدت نیاز به جویدن دارند،
لذت خاصی به غذاهای برنجی می دهند.


3 .برنج کالیجیرا

این برنج نوعی برنج دانه متوسط متعلق به منطقه بنگال در کشور هند است که به خاطر اندازه کوچکش به آن »بچه باسماتی« میگویند. برنج
کالیجیرا به طور سنتی به روش آبکش پخته می شود و به عنوان یک جایگزین خوب برای برنج باسماتی استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *