دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

انواع غذا با برنج

ایا تا به حال به این فکر کردید که چه غذا هایی می توان با برنج درست
کرد و چه انواع غذا با برنج داریم؟


مقدمه:


برنج، یکی از انواع غلات است که به وفور در سراسر جهان یافت می شود و طرفداران بسیاری دارد. این ماده غذایی، جایگاهی ویژه در
آشپزی ایرانی و بین المللی به خود اختصاص داده است و می توان با آن، انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ را طبخ کرد .برنج یکی از قدیمی ترین
دانه های غلات است که حداقل از ۵۰۰۰ سال قبل می روید. این غله، غذای اصلی بیش از نیمی از جمعیت جهان به ویژه افرادی که در جنوب
و شرق آسیا زندگی می کنند را فراهم می کند.


برنج سفید رایجترین نوع برنج است؛ اما برنج قهوه ای به دلیل فواید سلامتی آن در برخی از کشورهای غربی بیشتر رواج دارد. از انواع
دیگر برنج می توان به برنج باسماتی )رنج اصلی در تهیه غذاهای هندی و پاکستانی(، برنج جاسمین )نوعی برنج تایلندی(، برنج ژاپنی )برای
طبخ سوشی(، برنج بُمبا )اسپانیایی(، برنج سیاه چینی، برنج وحشی و برنج کالیجیرا اشاره کرد .


شما با مصرف مقدار مناسب برنج از مزایای مهمی چون محافظت از بدن در برابر کم خونی، محافظت از قلب، کاهش بیماری های روده،
تنظیم تعادل مایعات بدن، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، کاهش خطر نقص کلیوی، کاهش خطر سرطان، جلوگیری از پ وکی
استخوان، جلوگیری از فشار خون بالا، جلوگیری از آسیب بافت عضلانی، پشتیبانی از عملکرد مغز، تقویت پوست سالم، بهبود
متابولیسم، تنظیم دمای بدن و جلوگیری از آلزایمر بهره مند خواهید شد.
با کجارو همراه باشید و انواع غذاهایی لذیذی که می توان با برنج طبخ کرد، از سوشی گرفته تا »تورته (torte» (خوش طعم لبنانی،
»آرانچینو (arancini» (برشته ایتالیایی، غذاهای کالسیک کارائیبی و خامه ایترین پودینگهای بریتانیایی را یاد بگیرید.


انواع غذا با برنج :

• مازه سوشی؛ ژاپن
• مقلوبه یا کیک برنج، بادمجان و آجیل؛ لبنان
• پودینگ برنج عسلی و برگ بو
• برنج با ریکوتا؛ ایتالیا
• کیک برنج و کنجد سیاه با شیره گال ب؛ چین
• برنج لیمویی با بادامزمینی و برگ کاری؛ هند
• گراتن برنج و کدوی تابستانی
• آرانچینوی زعفران؛ ایتالیا
• »ریزوتوی کاپس چیکن«؛ ایتالیا
• برنج و نخود به سبک جاماییکایی


۱. مازه سوشی؛ ژاپن

انواع غذا


عکس از »کلر وینفیلد(Winfield Clare» (
»مازه سوشی (Mazesushi» (یا سوشی مخلوط، طعم و مزه ای بی نظیر و متفاوت دارد. شما می توانید از آب ماهی یا »داشی (dashi» (
برای درست کردن سوپ میزو استفاده کنید.

مواد لازم:


برنج نپخته خیس خورده و آبکش شده، آب داشی، سس سویا، شکر قنادی، سرکه برنج، هویج پوست کنده، قارچ، میگوی خام، آب لیمو و جلبک
دریایی برای تزئین نیاز دارید.
آب داشی نیز از جلبک دریایی »کونبو(konbu ،» (آب و ماهی خشک شده تشکیل می شود. شما برای درست کردن پوشش سوشی به نمک،
سرکه برنج و شکر قنادی احتیاج دارید و کرپ »کینشی تاماگو(tamago kinshi ،» (متشکل از تخم مرغ هم زده، شکر قنادی، آب، روغن
آفتابگردان و نمک است.


طرز تهیه:


در ابتدا به سراغ پوشش سوشی بروید؛ سرکه را روی حرارت گرم کنید، سپس نمک و شکر را به آن بیفزایید و پس از به جوش آمدن، کنار
بگذارید تا سرد شود. به سراغ درست کردن آب داشی بروید. جلبک کونبو و آب را روی حرارت زیاد گاز قرار دهید، سپس قبل از جوش
آمدن، جلبک ها را از قابلمه دربیاورید. ماهی خشک شده را داخل آن بریزید و دوباره آن را بجوشانید و پس از جوشیدن، بلافاصله آن را
خاموش کنید. اجازه دهید تا ماهی های خشک شده به ته ظرف بروند. مایع داخل قابلمه را از یک صافی عبور دهید، ماهی ها را دربیاورید و
اجازه دهید تا مایع خنک شود.


برای درست کردن مواد داخل مازه سوشی، آب داشی، سس سویا، شکر و سرکه برنج را در یک قابلمه بریزید و روی حرار ت بگذارید. پس
از به جوش آمدن، هویج ها و قارچ ها را اضافه کنید، سپس آن ها را بجوشانید تا هویجها کاملا بپزند. آن ها را هم کنار بگذارید.


میگوهای خام را با کمی آب جوش در قابلمه بریزید و به مدت یک دقیقه بپزید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و درب آن را بگذارید و
اجازه دهید تا میگوها با حرارت آب بپزند. برنج و آب را در یک قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید.

بااحتیاط، برنج را با ترکیب پوشش سوشی مخلوط کنید. هویج و قارچ ها را نیز به برنج بیفزایید. در ادامه، میگوهای آبکش شده و آب لیمو را نیز
با آنها مخلوط کنید.
برای تهیه کرپ ها، تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید و سپس به آن ها نمک و فلفل بزنید. مقداری از آن را کف یک ماهیتابه با روغن داغ
بندازی د تا سرخ شوند. کرپ های سرخ شده را با دستانتان تکه تکه کنید. مخلوط برنج را روی یک ظرف سرو قرار دهید. سپس رشته های جلبک
و کرپ های تکه تکه شده را روی آن بچینید. مازه سوشی شما آماده است و می توانید از آن، نهایت لذت را ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *